آرشیو وبلاگ پیوندهای روزانه لوگو آمار وبلاگ
نابغه کوچولو چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:47 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:46 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:45 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:44 عصر :: نویسنده : نابغه
![]() تحقیقات نشان می دهند یک صبحانه مناسب و سالم نقش بسیار مهمی در کاهش وزن و همچنین پیشگیری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نوع دو ایفا می کند. اغلب افراد تصور می کنند حذف وعده های غذایی از جمله صبحانه به تناسب اندام کمک می کند، در حالی که تحقیقات نشان می دهند افرادی که صبحانه می خورند لاغرتر از کسانی هستند که این وعده غذایی مهم و حیاتی را حذف می کنند. در برخی مطالعات مشخص شده است حذف صبحانه احتمال اضافه وزن و چاقی را 4 برابر افزایش می دهد. به عقیده متخصصان خوردن یک صبحانه کامل و حاوی کربوهیدرات و پروتئین و رعایت یک رژیم غذایی متناسب در باقی ساعات روز، موجب کاهش وزن و حفظ آن میشود. مصرف صبحانه موجب کنترل اشتها شده و تمایل به مصرف شیرینی جات را کاهش می دهد. حبوبات، نان و غلات سبوس دار، شیر، ماست، تخم مرغ و میوه های تازه یا خشک گزینه های بسیار مناسبی برای صبحانه به شمار می روند. متخصصان بر این باورند که حذف و یا کاهش شدید کربوهیدرات ها در رژیم غذایی روش خوبی برای کاهش وزن نیست. زیرا این شرایط موجب کاهش متابولیسم بدن و افزایش ولع برای خوردن شیرینی جات می شود. برای بررسی اثر صبحانه بر وزن بدن، محققان دانشگاه ویرجینیا 94 زن چاق کم تحرک را انتخاب نمودند. رژیم غذایی و به خصوص وعده صبحانه این افراد در یک دوره زمانی مشخص مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افرادی که صبحانه کامل می خوردند بیش از 21 درصد از وزن خود را از دست دادند، اما گروهی که صبحانه را حذف می کردند و یا صبحانه نامناسبی می خوردند، تنها 5.4 درصد کاهش وزن داشتند. همچنین مشخص شد که گروه اول در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کردند و میل کمتری به خوردن کربوهیدرات ها (نان، برنج، سیب زمینی و شیرینی جات) داشتند. موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:39 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:38 عصر :: نویسنده : نابغه
موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:33 عصر :: نویسنده : نابغه
![]() یک کارشناس تغذیه گفت: افرادی که دچار چاقی مرگ هستند، نیاز به کنترل سریع اضافه وزن دارند، چرا که در غیر این صورت احتمال بروز مشکلات خطرناکی همچون خفگی آنها را تهدید می کند.
این کارشناس به تعریف "چاقی مرگ" پرداخت و گفت: چاقی مرگ به حالتی گفته می شود که فرد بیش از دو برابر وزن ایده آل وزن داشته باشد. این کارشناس تغذیه به ارائه فرمولی برای تعیین وزن ایده آل پرداخت و گفت: شاخص توده بدنی(BMI) یکی از رایج ترین روش هایی است که برای تعیین وزن مطلوب به کار می رود و شیوه محاسبه آن به این گونه است که وزن فرد بر حسب کیلوگرم بر توان دوم قد او بر حسب متر تقسیم می شود. رشیدی افزود: در صورتی که نتیجه حاصل از این عملیات کمتر از 18.5 باشد فرد کم وزن یا لاغر تلقی می شود و افرادی هم که شاخص توده بدنی آنها اعدادی بین 18.5 تا 25 باشد دارای وزن نرمال هستند. وی افزود: نتایج بین 25 تا 29.9 نشان از اضافه وزن فرد دارد و این در حالی است که اگر عدد بدست آمده بیشتر از 30 باشد فرد چاق شناخته می شود. رشیدی نتایج بالاتر از 30 را به سه دسته تقسیم بندی کرد و افزود: افرادی که شاخص توده بدنی آنها اعدادی بین 30 تا 35 باشد از چاقی درجه یک رنج می برند و اگر این رقم بین 35 تا 40 باشد فرد به چاقی درجه دو دچار است. به گفته این کارشناس، اعداد مربوط به شاخص توده بدنی بالاتر از 40 خیلی چاق یا چاقی مرگ نامیده می شود و این افراد نیاز به کنترل سریع اضافه وزن دارند، چرا که در غیر این صورت احتمال بروز مشکلات خطرناکی مثل خفگی، فرد را تهدید می کند. این کارشناس تغذیه، بهترین روش برای درمان چاقی را استفاده از روش های غیر تهاجمی عنوان کرد و گفت: چاقی های معمولی با رژیم غذایی مناسب و تحرک بدنی کافی برطرف می شوند و تنها در مواردی که چاقی بیش از اندازه زیاد باشد، با تشخیص کارشناسان نسبت به تجویز دارو، جراحی و ... اقدام می شود. موضوع مطلب : چهارشنبه 93 خرداد 21 :: 6:28 عصر :: نویسنده : نابغه
آنچه مسلم است رفتار والدین با اولین فرزند خود با رفتاری که با فرزندان بعدی دارند، متفاوت است. به طور کلی والدین به اولین فرزند خود توجه بیشتری میکنند و با او بیشتر حرف میزنند، در مقابل از او توقع و انتظارات بیشتری هم دارند. روانشناسان معتقدند، فرزندان اول و دوم از نظر شخصیتی با یکدیگر متفاوتند. برخی از این تفاوتها بهدلیل روش تربیتی متفاوتی است که والدین درپیش میگیرند و بخشی هم به خود بچهها مربوط است. همین تفاوتها باعث میشود ویژگیهای شخصیتی منحصر به فردی را در بچهها شاهد باشیم. بهتر است بیشتر با این تفاوتها آشنا شوید و با علم بر آنها رفتار خود را تنظیم کنید.
هرچند این امکان وجود دارد که به فرزند دوم کمتر توجه شود زیرا 2 فرزند در رقابت برای جلب توجه والدین هستند. آنها از فرزند دوم نمیخواهند کمالگرا باشد اما او ناخودآگاه در رقابت با فرزند بزرگتر در این موضوع قرار میگیرد.
گاهی در نقش موش آزمایشگاهی است: پدر و مادر در برخورد با اولین فرزند تجربه کافی ندارند و با توجه به ذوق و شوقی که برای به دنیا آوردن او از خود نشان میدهند گاهی روشهای درست تربیتی را برای کودک اجرا نمیکنند و بعدها که با مشکلات تربیتی فرزندشان روبهرو میشوند، سعی میکنند روشهایی را آموزش دیده و در خانه اجرا کنند.
فرزند آخر دولت خودمختار
موضوع مطلب : |
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||